headerbild

Riktigt skön dag!

Har haft en skön avkopplande dag idag! Vaknade utvilad vid kl 10 imorse och låg och drog mig en stund, tog sedan ut Tilly och kastade pinne i typ 20 min :) Att hon inte tröttnar ibland! Haha. Åkte hem vid till mamma vid 12 och drack te och käkade ett mindre mellanmål som blev Kesella med funlight peach passion, snörade sedan om till mina Reebook Easytone och solglasögonen på och gick en pw med mamma och Tyson samt handlade på Hemköp här nere :)
Fikade med kaffe när vi kom hem och två(!) bitar mörk choklad med havssalt när vi kom in igen :)
Blev sen en låååång dusch, gjorde en inpackning och peelade både kropp och knopp :) så skönt att få bort alla döda hudceller! Usch!
Smorde in mig med världens bästa bodybutter! The Body Shop - Mango Body Butter! Jag som blir extremt torr, framförallt vintertid, denna är helt perfekt för mig! Så otroligt fet och härlig med en fantastisk doft!
Satte mig sen framför datorn och klickade hem ett par skor från H&M. Har tittat på dem jättelänge men har inte haft råd att beställa hem dom. Idag fick jag hem från H&M, en rabattkod på 10% med fri frakt! Så nu är de på väg hem till mig!! :D
Imorgon blir det jobb, har ev två kunder imorgon, en (eventuellt) ny kund, hon väntar på svar från sin frisör och va inte helt säker på tid ännu, får veta imorgon. Och sen kommer Elin och tar bort sitt material då hon är trött på att pekfinger och långfinger alltid släpper. Eftersom hon jobar på dagis och nu när barnen ska av och på med alla kläder och galonbyxor så blir detbara slit och släng så hon ska köra en paus och sen kommer hon igen när vädret bestämt sig för att vara fint! :)

Love A

Tyvärr inga bilder idag!

Haft inte haft så mycket att göra senaste tiden, haft en del kunder men haft lite oflyt då telefonen varit död alla gånger :/

Carin kom iaf och gjorde en fyllning, hon gick från ljusrosa till godisrosa, efter henne va det Carolines tor som gjorde ett nytt set med blandglitter i brons och silver.

Petronella valde franskt som vanligt :) och Emelie gjorde ett nytt set med ljusrosa färggele.

Lilla Tyson har varit på operation och tagit bort 1 cm stor urinsten, tack och lov att vi fick bort den då han lär haft rejält ont av den. Han väger ju bara ca 3,7 kg och stenen var som sagt ganska stor och tydligen helt knölig :(
Han fick iaf ta bort stygnen i Torsdags och nu efter helgen får han äntligen träffa Tilly igen efter ca 2 veckor! De lär ju röja runt och ha askul! Mina pluttar :)


Har lite kunder nästa vecka, då lovar jag att det kommer bilder :)

Love A

Dålig uppdatering igen, börjar bli en dålig vana tror jag?

Jobbat en del, haft gansk mycket naglar på sistonde, tycker dock fortfarande att det är sjukt svårt att få till bilderna då formen på naglarna blir konstig och ser inte alls ut som det gör på bilderna som i verkligheten. Sen har det blivit lite extra på Kicks också :)
Skönt att kunna ha en inkomst faktiskt även om den är ganska liten, dock har de glömt min lön denna månad så jag fick bara en liten liten del men det ska justeras till nästa lön istället. Får se det från den ljusa sidan och tänka dubbel lön nästa månad!
Fredagen bjöd på jobb 4 timmar sen gick vi hem till Andreas och bara tog det lugnt med några glas vin. Ikväll ska vi hem till min syster och hennes kille, grabbarna ska basta och vi ka väl ha lite systermys innan middag och film antagligen.
I morgon hoppas jag få hem stolen till salongen, börjar kännas i ryggen nu när man suttit på mammas klippstol utan ryggstöd :/ Kanske dags att gå till naprapaten och knäcka och massera lite?

Slänger upp bilder på det senaste naglarna och hoppas ni får en grym helg! :)

Mikaela som alltid valt vitt glitter vart lite modigare och ville ha ljusrosa så blandade ihop lite glitter och detta vart resultatet


Lina valde blått glitter som skiftar i färg med stripedekoraktion och ljusblå rhinestone


Nina kom och gjorde ett nytt set och ville ha franskt, klassiskt och snyggt!


Torsdagen blev en rosa dag. Gjorde först mina egna, tog ceriserosa glitter och vita stripedekorationer på tummar och ringfinger


Emma valde mörkrosa, vart själv helt kär i denna färg! Var dock riktigt svårt att få fram rätt färg med kameran



Rebecca och Linda kom efter, Rebecca gjorde samma färg som Emma fast tigerinspererat och Linda valde rosa glitter med stripedekoration på ringfingrarna


Love A

Som lovat

Har kommer bilderna på de senaste naglarna.

Paulina, hon ville ha rosa glitter och rosa glitter fick hon :) det vart godisrosa!




Amanda gjorde franskt med vitt glitter




Efter kom Sophie och hon ville ha likadant :)


(Min telefon dog och det blev ett lite annorlunda ljus med Iphone)


Cathrine valde ljusrosa glitter




Elin kom och gjorde chockrosa naglar med svart glitter på pekfinger och ringfinger.
Glömde dock ta bild då vi fick bråttom till tåget :/


Liselotte gick från ljust lila till havsgrön




Nästa kund kommer på Lördag, vi får se vad hon väljer då :)
Känns även skönt att nästa vecka börjar komma igång!

Love A

Fullt upp?

Jo, det kan man väl säga att jag har haft! Jobbar för det mesta och känns ibland som om jag inte göra nåt annat, är jag inte på Kicks så har jag nagelkunder och annars sover jag, haha!
Sen i Lördags har jag bara haft nagelkunder, varit hot veterinären med Tyson och haft fler nagelkunder. Bilder på naglarna kommer ikväll eller imorgon, beroende på om jag har tillgång till datorn hos Alle ikväll eller om han har fullt upp med de ;)
Idag har jag bara en kund kl 17.00, Liselotte kommer och gör en fyllning, får se vad hon hittar på för roligt!
Nu ska jag fortsätta med epilatorn, aj aj!
Love A

Helgens planer

Kom in för en stund sedan med hundarna. Tilly älskar snön och hoppar runt och tycker allt är så kul, medans Tyson hatar snön, han går ca 10 meter sen börjar han halta, pipa och hoppa på en för han tycker det är så kallt!
Hade en kund imorse, Petronella kom och gjorde en fyllning. Det blev vanligt franskt, glömde dock ta bild men det vart jättefina!
Skulle ha provridit en häst idag men pga vädret så bokade vi om det, så det blir antagligen på Söndag istället då jag jobbar imorgon. Först kommer Paulina kl. 10.00 och sen kl. 13.00 ska jag jobba på Kicks till kl. 17.30 :)
Är även barnvakt imorgon så det blir en lugn kväll hemma!
Lägger upp en bild på Paulinas naglar imorgon! Nu ska jag göra en kopp te :)
Love A