headerbild

Välkomna återigen!

Verkar ha droppat in några nya besökare! Välkomna, hoppas ni fortsätter och besöker bloggen! Har ni frågor eller liknande är det bara att kommentera inläggen eller om ni vill boka naglar eller annat så kan ni maila mig; [email protected] eller ringa mig på; 0760994767

Haft fullt upp hela veckan, både jobbat på Kicks och haft en del nagelkunder, så jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen! :)
idag är nog den enda dagen jag är helt ledig från allt så jag och Alle var en stund i Haninge Centrum. Har ett bra tag velat ha ett par Reebook Easytone men har dels inte haft råd och har även haft  svårt att hitta ett par som jag gillat utseendemässigt. Idag däremot hittade jag ett par svarta med rosa insida/sula och de var dessutom nedsatta från 1200: - till 700: -, de blev mina på en gång!




I Tisdags kom först Gabbi och gjorde en fyllning, hon gick från silverglitter till neonrosa och på ringfinger och tumme även med svartglitter :)

 

Lite senare var det Linas tur att göra en fyllning och hon valde vanligt franskt med svarta blommor.
Måste öva mer på att göra franskt! Allt syns mycket tydligare än med glitter så det gäller ju att göra ett bra jobb. Får börja träna mer på det!

 

I Torsdags kom först Josefine och gjorde ett nytt set, hon såg bilden på Gabbis naglar och ville ha likadant fast på alla naglar istället för bara tumme och ringfinger. Gjorde inget smile med det svarta den här gången utan en (relativt)rak linje :)

 

Hon hade med sig sin vän Lisa som också gjorde ett nytt set naglar, hon valde guldglitter som fadear :)

 

I fredags fixade jag mammas naglar, hon gick från det blåa glittret till guldglitter och svart gelé


Mamma, före; Blått glitter.
Inte ett enda släpp. Älskar mitt material verkligen, lätt att jobba med och ger bra resultat!
Efter; Guldglitter med svart gelé

 

Slutligen i igår(Lördag) kom Emma och gjorde ett nytt set i neonrosa glitter.
Det är även hon som har hjälpt mig med designen här på bloggen! Tack gumman :)

 

Har kommit på att det är riktigt svårt att få bra bilder på naglarna, det ser ut att bli konstig form eller dylikt, hoppas det blir bättre när jag tar med kameran(som jag alltid glömmer)!

Love A

 

Update!

Har haft lite för mig den senaste veckan :)
I Söndags blev det jobb på Kicks fån halv 12 till 17 och igår blev det jobb på Kicks till 16. Därefter var det raka vägen till salongen och att ha två kunder.
Har rätt mycket den här veckan faktiskt, känns väldigt kul och de kommer dessutom lite nya kunder!

Nästa vecka har inte riktigt kommit igång än. Min kära pojkvän Alle åker till Idre nästa vecka och då blir man ju helt själv. Har en kund på förmiddagen på Lördag och sen ska jag vara barnvakt åt min systerson på eftermiddagen :)
På Fredag blir det provridning, vet redan vem hästen är men ska bli kul och se hur han är från ryggen!

Uppdaterar med mer naglar i veckan. Har dock inte hunnit fota mammas naglar ännu haha!

Mina nya, I love them!

 

Är även riktigt nöjd med håret!

 

Amandas naglar, hon tog lila glitter och sen gjorde jag en "halv blomma" i svart, rosa och silver glitter

 

Efter var de Linns tur som valde en mörk variant på turkos, var jättesvårt att få till ljuset så ni får ursäkta kvalitén på bilden! :)

 

Love A

 

Dagen kan inte bli bättre!

Satt och kollade runt lite på nätet och så ringer min lur, kollar numret och känner inte igen de, svarar eftersom jag tänkte det kan ju vara någon som vill boka naglar.. Då är det Tobias, min chef på Kicks! Haha hur sjukt är inte de då jag trodde dels att det var slutarbetat just hos honom och skulle ändå ringa huvudkontoret och kolla lite om dom visste vart det behövdes lite extra personal men nu ringde ju han! Åhh va glad jag blir! :D Så nu har jag lite timmar att se fram emot :D

Love A

Veckan så här långt

Körde en liten makeover igår, dels fixade jag mina egna naglar då de va dags och sen var de hårets tur, har varit blond väldigt länge nu och kände att de va dags för en förändring. Vet att jag skulle ånga mig om jag färgade hela håret mörkt så gjorde slingor runt om så de sticker liksom ut lite i mitten av allt blont :) Känner mig sämst på att förklara men ni får se bild på det imorrn då vi ska göra det mer brunt. Mamma blandade i lite för mycket rött och de ska ju va brunt, men bättre det än att de blir grönt :)
Naglarna får ni se även då, ska även slänga upp bilderna på mammas naglar som jag lovat!

Är faktiskt helt ledig den här veckan, även om jag har en del att göra ändå så känns det ganska skönt. Har hållt igång en del nu sen september 2011 med säljkursen på komvux med praktiken på Kicks, och sen jobb där över jul och nyår och nu har det satt igång en del med naglarna så de känns verkligen super kul och man njuter mer av livet när man får göra det man vill göra och kommer ofta på mig själv att jag känner mig hög på livet! :) Fattas bara en egen häst och sen känner jag mig fullbordad.

Nu ska jag ta mig en kopp te för att få upp värmen lite, längtar sååå mycket efter sommaren!

Love A

Veckans kunder




Elin va hos mig för första gången och gjorde en fyllning i Torsdags.
Hon såg mina naglar och ville göra likadant :)




Petronella kom med Mikalea i Fredags och hon valde vanlig franska tippar.
Väldigt enkelt och snyggt!




Mikaela valde vitt glitter (syns dock inte så bra då jag inte fick något bra ljus).
Också väldigt enkelt men ändå något extra :)

Liselotte som kom idag, Lördag, valde lila glitter


Hade även mamma i Torsdags men har glömt att ta bild på dom så ska fixa så fort som möjligt :)
Hon tog i alla fall mitt nya lite mörkare blått glitter :)

Love A

Bokat om

Har vart ute med mina två hundar, Tyson och Tilly. Tyson är en Chihuahua på 5 år och Tilly är en chihuahua/Papillon på 10 månader. Riktigt kallt ute så det blev inte en så lång promenad då min vinterjacka är på kemtvätten och jag har  bara min ullkappa, men de fick iaf kissa av sig och busa en del i snön

Bokat om lite kunder på eftermiddagen då jag väntar på material. Första kunden kommer på Torsdag kl 5 och sen får vi se om jag får in en till innan :)
Då jag gör mina själv så slänger jag upp lite bilder på dom så länge :)






Dessa Naglar var de absolut första setet jag gjorde.
De va så korta då, haha!



Love A

120104

Igår kom Lina och gjorde en fyllning, hon hade en med sig lite glitter dessutom till mig så vi blandade en av de tre färgerna som var en Guld/Brons/Organge, riktigt fin var den! Gjorde inget smile utan den fick fadea ut istället och det vart riktigt riktigt fint :)

De andra färgerna hon hade med sig var en brun/lila och en blekare variant på mintgrön :)
Tusen tack!

 

Syns inte så superbra på bilden (mobilbild och fick inte så  bra ljus)

men det fadear riktigt fint iaf! :)


Love A

Välkomna!

Hej och välkomna till min nya blogg!
Alexandra heter jag och är 21 år, Jag bor i Haninge i Stockholm och våren 2010 utbildade jag mig till Makeupartist och hårstylist på Makeup Institute i stockholm efter att ha tagit studenten från Djurgymnasiet med inriktning häst!
Nu ligger planerna på fler utbildningar och inom kort kommer jag gå en ögonfransförlängning kurs och senare vaxning, hårförlängning osv.
Just nu gör jag även naglar men ej utbildad tyvärr så pengarna som kommer från nagelkunderna går till den utbildningen.
Börjar själv känna nu att jag blir mer och mer nöjd för varje kund jag har och är så otroligt kul att veta att de går framåt!

Min mamma är frisör så jag har ju turen att få sitta på hennes salong i Västerhaninge och ha kunderna där.
Min syster är utbildad som nagelteknolog, vaxning, fotvård (ej medicinsk) och fransförlängning så har jag frågor frågar jag bara henne! :)

Har du frågor eller vill du ha naglar men ändå komma undan bra i pris så är det bara att kommentera här eller skicka ett mail till [email protected].
Jag tar 250 :- för  nytt set och 200 :- för fyllning. Vanligt franskt eller glitter och vilka dekorationer bestämmer du själv utan extra kostnad!




Kram på er så hörs vi! :)